У Києві сина Шуфрича побили

У Києві сина Шуфрича побили "працівники органiв"

Фото
Укрінформ
В одному зі столичних ресторанних комплексів у ніч на 13 травня невідомі, які представились "працівниками "органiв", побили старшого сина народного депутата від "Опозиційного блоку" Нестора Шуфрича Олександра та його товаришів.

Про це повідомила прес-служба народного депутата у Facebook.

"Нападники представилися працівниками "органiв", до і після інциденту погрожували фізичною розправою i використанням службового становища у разі звернення до МВС", - зазначається у повідомленні.

За інформацією прес-служби, на місце злочину прибув патрульний загін Солом'янського району. Був затриманий чоловік, попередньо причетний до інциденту та, з його слів, брат головного зачинщика побиття. Його особу мають встановити органи МВС після затримання.

Потерпілі написали відповідні заяви до Солом'янського РУВС.

"Старшому сину народного депутата Нестора Шуфрича Олександру та його товаришам внаслідок побиття групою невідомих осіб були нанесені численні травми голови та тілесні ушкодження", - сказано у дописі.

На даний момент постраждалі знаходяться у стаціонарному відділенні однієї з приватних клінік, де їм надається необхідна медична допомога. Сину Шуфрича накладено шви на обличчя, сказано в повідомленні.

Читайте також: Побиття Найєма: суд обрав запобіжний захід нападнику-втікачу

Також у дописі викладені фото потерпілих і затриманого.

У Києві працівники "органiв" побили сина Шуфрича / Фото: Прес-служба Шуфрича

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-