Порошенко привітав українок з Днем матері

Порошенко привітав українок з Днем матері

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко привітав українок з Днем матері та побажав їм невичерпного джерела життєвої енергії, родинного благополуччя і щастя.

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

“Дорогі матері! Від щирого серця вітаю вас з прекрасним, осяяним і зігрітим найвищими почуттями, святом – Днем матері. Мати – це чарівне слово таїть в собі велич добра, любові і теплих спогадів. Немає на землі людини ближче й дорожче, ніж мама. Вона – берегиня родинного затишку та гармонії”, - наголосив Порошенко.

За його словами, щоденні  щирі материнські молитви допомагають сьогодні вистояти нашим захисникам на сході України та зберігають віру у кращий завтрашній день.

“Нехай Господь почує ваші молитви та винагородить вас та ваші сім’ї здоров’ям, Божим благословенням, а нашій державі дарує мир. Бажаю вам невичерпного джерела життєвої енергії, родинного благополуччя, щастя й добра на довгі літа”, - зазначив Президент.

Читайте також: Сьогодні в Україні відзначають День Матері

У багатьох країнах світу 13 травня відзначають День матері. В Україні цей день відзначається в другу неділю травня відповідно до Указу Президента України від 10 травня 1999 року № 489/99.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-