Україна й Туреччина спільно боротимуться з бандами

Україна й Туреччина спільно боротимуться з бандами

Фото
Укрінформ
Поліцейські України та Туреччини домовилися про співпрацю у сфері протидії організованим злочинним групам.

Про це йшлося у четвер під час зустрічі   між поліцейськими Туреччини та України за участю першого заступника глави Нацполіції В'ячеслава Аброськіна та заступника Департаменту боротьби з організованою злочинністю та контрабандою Генерального директора з безпеки Турецької Республіки Акчая Бурхана, повідомляє департамент комунікації Нацполіції України. 

Як зазначається, Бурхан заявив, що поліція Туреччини готова до співпраці між двома країнами з протидії різним видам злочинної діяльності.

“Наша делегація прибули до вашої країни за розпорядженням міністра внутрішніх справ Туреччини. Ми впевнені, що співробітництво поліцейських різних країн дає можливість ефективно боротися проти будь-яких глобальних злочинів»,- наголосив він.

Зі свого боку Аброськін підкреслив, що у поліцейських України та Туреччини є спільні точки дотику щодо документування та розслідування злочинів, які вчиняють ОЗГ на території як України, так і Туреччини.

Він додав, що українська поліція володіє інформацією про лідерів злочинних угрупувань, які організовують злочину діяльність як на території України, так і в інших країнах світу. Тож у рамках співробітництва українські поліцейські готові надавати всю необхідну інформацію турецьким колегам.

Читайте також: З початку року поліція викрила майже 100 злочинних груп і організацій - Аброськін

Аброськін наголосив, що обмін необхідною інформацією допоможе обом країнам попереджати скоєння тяжких злочинів.

Турецька сторона підтримала такий формат співпраці та висловила повну зацікавленість у взаємодії поліцейських двох країн.

Фото: Національна поліція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-