Заступник міністра фінансів бойкотуватиме продукцію Adidas

Заступник міністра фінансів бойкотуватиме продукцію Adidas

Укрінформ
Заступник міністра фінансів Оксана Маркарова обурена вчинком компанії Adidas щодо випуску продукції з ім'ям і логотипом СРСР.

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

«Adidas вирішив підтримати режим, який убив мільйони людей і був в'язницею народів, поставивши ім'я і логотип СРСР на свою продукцію. Що далі? Лінія одягу апартеїду? Як може статися такий епічний провал у компанії, яка може дозволити собі найкращих професіоналів? Більше ніякого Adidas для мене або моєї сім'ї», - написала Маркарова.

Читайте також: Adidas видалила зі свого сайту продукцію з радянською символікою

Як повідомлялось, німецький виробник спортивного одягу adidas опинився в центрі скандалу через необдуману ідею нової колекції, форми збірної Росії 1991 року з написом "СРСР" та гербом Радянського Союзу. Напередодні чемпіонату світу-2018 в Росії Adidas спробував реанімувати форму збірної Росії початку 90-х. Adidas запустив у продаж "репліку футболки збірної Росії 1991 року", як вказано на офіційному сайті компанії. На цій футболці на грудях напис "СРСР", герб Радянського Союзу та номер "9" на спині. Виробник амуніції стверджує, що це автентична репліка форми збірної Росії 91-го року. Ціна футболки 90 доларів США (близько 2 300 гривень).

Згодом, компанія Adidas видалила зі свого сайту фото одягу з радянською символікою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-