Гройсман поговорив зі студентами про “омріяне відновлення” України

Гройсман поговорив зі студентами про “омріяне відновлення” України

Укрінформ
Україна має стати сильною - заради майбутніх поколінь і в знак подяки за велику перемогу. 

Про це сказав Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час спілкування зі студентами Української академії лідерства, повідомляє Урядовий портал.

"Для майбутніх поколінь ми маємо стати сильніше", - сказав Гройсман.

Він пригадав, що 10 років тому побував з сім'єю в Аушвіці, і емоції тієї подорожі, розуміння трагедії, яку пережило людство, назавжди будуть в пам'яті.

Прем’єр-міністр підкреслив, що в роки Другої світової Україна була на вістрі боротьби. Тут точилися найзапекліші бої. "Ми думали, що цього ніколи не буде знову. А сьогодні війна, вторгнення на Донбасі. Маємо здолати цей виклик. Ми маємо відновити територіальну цілісність. Не знаю, скільки на це піде часу. Чим сильніша та заможніша буде Україна, тим швидше прийде омріяна єдність, омріяне відновлення. Берлінська стіна теж була зруйнована. На це пішли десятиріччя. І окупація Криму буде подолана, і окупація частини Донбасу буде подолана. Ми будемо єдиною країною", - сказав Володимир Гройсман.

Читайте також: Муженко: Українців до перемоги і свободи мотивує національна пам'ять

Глава уряду наголосив, що зараз треба всією європейською, світовою спільнотою тримати лідерство і не давати нікому повторити катастрофічні помилки, які принесли мільйони втрат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-