Кравчук розказав, де дивитиметься фінал Ліги чемпіонів УЄФА

Кравчук розказав, де дивитиметься фінал Ліги чемпіонів УЄФА

Укрінформ
Україна має якомога частіше приймати різноманітні міжнародні заходи, бо вони сприяють популяризації держави у світі.

Таку думку висловив Президент України (1994 - 2005 рр.) Леонід Кравчук у коментарі журналістам після прес-конференції в Укрінформі.

“Треба частіше проводити міжнародні зустрічі та заходи з будь-яких питань - футбольних, культурних, пісенних, бо тоді якомога більше людей дізнаються про Україну, а це для нас дуже важливо”, - сказав Кравчук.

Він нагадав, як свого часу, коли ухвалювалося рішення надати Україні та Польщі право приймати чемпіонат з футболу Євро-2012, про Українську державу мало знали за кордоном. “Я там таких наслухався запитань, що ми наче дика країна. А коли вони побували у Києві, сотні тисяч людей пройшли через Україну, я вже через рік поїхав за кордон і там нас знали, захоплювалися Україною та українцями, нашими дівчатами. Я просто був задоволений цим”, - сказав перший Президент незалежної України.

Читайте також: Три президенти закликають українців об'єднатися навколо Єдиної церкви

Відповідаючи на запитання про те, де він дивитиметься фінал Ліги чемпіонів УЄФА - на НСК "Олімпійський" чи по телевізору, Кравчук сказав: “Піду дивитися”. “Такі спортивні заходи потрібні нам, бо тоді починають більше знати про Україну”, - додав він.

Як повідомлялося,фінал Ліги чемпіонів УЄФА відбудеться 26 травня на НСК «Олімпійський» у Києві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-