У Авакова сказали, скільки бійців охоронятимуть порядок 9 травня і на фінал УЄФА

У Авакова сказали, скільки бійців охоронятимуть порядок 9 травня і на фінал УЄФА

Укрінформ
До забезпечення правопорядку 9 травня буде залучено понад 17 тисяч правоохоронців, а на час фіналу Ліги чемпіонів у посилений режим будуть переведені 12 тисяч правоохоронців.

Про це інформує прес-служба МВС.

"До забезпечення правопорядку 9 травня буде залучено понад 17 тисяч працівників Нацполіції, Нацгвардії, Держприкордонслужби та ДСНС. Під час фіналу Ліги чемпіонів у посилений режим несення служби будуть переведені близько 12 тисяч правоохоронців", - йдеться у повідомленні.

За словами першого заступника міністра внутрішніх справ України Сергія Ярового, "особовий склад розуміє свої завдання та продемонструє високу відповідальність і професійність".

Окрім того Яровий повідомив, що вже створено координаційний штаб для організації роботи правоохоронних підрозділів, проведені навчання працівників ситуаційних центрів, а на черзі - тренування на головних об'єктах фіналу Ліги чемпіонів у аеропорту "Бориспіль" та Національному спортивному комплексі "Олімпійський".

Водночас заступник голови Національної поліції - начальник поліції міста Києва Андрій Крищенко сказав, що загалом до несення служби під час травневих масових заходів будуть залучені патрульні, тактичні групи, кінологи, вибухотехніки та антиконфліктні групи.

"До складу кожного підрозділу входитимуть правоохоронці, які вільно володіють англійською мовою", - запевнив Крищенко.

Читайте також: Аваков упевнений, що дискримінації і антисемітизму в Україні не місце

Як повідомлялося, у навчальному центрі Національної гвардії України в Нових Петрівцях завершилися тактико-спеціальні навчання з питань безпеки під час травневих масових заходів, зокрема 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та фіналу Ліги чемпіонів.

До забезпечення порядку будуть залучені підрозділи Національної поліції, Національної гвардії, Державної служби з надзвичайних ситуацій та Держприкордонслужби.

Фото: mvs.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-