Ще одному нападнику на

Ще одному нападнику на "кіборга" повідомили про підозру

Укрінформ
Прокуратура повідомила про підозру ще одному з групи нападників на колишнього бійця АТО Дмитра Іващенка (Вербича).

Про це повідомляє прокуратура Києва у Facebook.

"Київською місцевою прокуратурою № 7 повідомлено про підозру 23-річному росіянину, який у групі з іншими зловмисниками вчинив напад на учасника АТО у Києві на Подолі 2 травня 2018 року", -  йдеться у повідомленні.

Встановлено, що зловмисник перетнув кордон у бік Польщі. У цьому зв'язку фігуранту заочно повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство, вчинене групою осіб із застосуванням предмета, спеціально пристосованого та заздалегідь заготовленого для завдання тілесних ушкоджень) та ч. 2 ст. 187 КК України (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб).

Крім того, підготовлено клопотання про дозвіл на його затримання з метою приведення до суду для обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, додали у прокуратурі.

Слідчі дії тривають, встановлюються інші учасники злочинної групи.

Як повідомляв Укрінформ, 2 травня у центрі Києва невідомі напали на учасника бойових дій на Донбасі, захисника Донецького аеропорту Дмитра Іващенка (Вербича). За даними поліції, напад скоїли троє хлопців та двоє дівчат, які були одягнені у маски. Вони накинулися на військового з ножем, унаслідок чого він дістав колото-різане поранення в спину.

Читайте також: Організатором нападу на "кіборга" є громадянин Росії - СБУ

Поліція Києва за фактом нападу відкрила кримінальне провадження.

ЗМІ повідомляли, що 6 травня у Харкові співробітники СБУ затримали групу молодих людей, які підозрюються у побитті Іващенка.

7 травня Київська місцева прокуратура № 7 повідомила про підозру у цій справі 25-річній жінці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-