Прокуратура повідомила про підозру учасниці нападу на бійця АТО

Прокуратура повідомила про підозру учасниці нападу на бійця АТО

Укрінформ
Київська місцева прокуратура № 7 повідомила про підозру 25-річній жінці, яка у групі з іншими зловмисниками вчинила напад на учасника АТО у Києві на Подолі 2 травня 2018 року.

Про це інформує прес-служба столичної прокуратури. 

"Київська місцева прокуратура № 7 повідомила про підозру 25-річній жінці, яка у групі з іншими зловмисниками вчинила напад на учасника АТО у Києві на Подолі 2 травня 2018 року. Співробітники служби безпеки затримали її у Харкові", - йдеться у повідомленні.

Дії зловмисниці кваліфіковано за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство, вчинене групою осіб із застосуванням предмета, спеціально пристосованого та заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень).

Наразі готується клопотання про обрання їй запобіжного заходу. Затриманій загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Читайте також: Організатором нападу на "кіборга" є громадянин Росії - СБУ

Як повідомляв Укрінформ, 2 травня у центрі Києва невідомі напали на учасника бойових дій на Донбасі, захисника Донецького аеропорту Дмитра Іващенка (Вербича). За даними поліції, напад скоїли троє хлопців та двоє дівчат, які були одягнені у маски. Вони накинулися на військового з ножем, унаслідок чого він отримав колото-різане поранення в спину.

Поліція Києва за фактом нападу відкрила кримінальне провадження.

ЗМІ повідомляли, що 6 травня у Харкові співробітники СБУ затримали групу молодих людей, які підозрюються у побитті Іващенка.   

Фото: Прокуратура міста Києва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-