НАЗК знайшло конфлікт інтересів у діях підлеглого Супрун

НАЗК знайшло конфлікт інтересів у діях підлеглого Супрун

Укрінформ
НАЗК внесло припис виконуючій обов’язки міністра охорони здоров’я України Уляні Супрун стосовно директора Українського науково-практичного центру ендокринної хірургії, трансплантації ендокринних органів і тканин Олександра Ларіна.

Про це повідомляє прес-служба організації.

"За результатами проведеної перевірки Національне агентство встановило, що директор науково-практичного центру, будучи посадовою особою юридичної особи публічного права, порушив вимоги статті 28 Закону України "Про запобігання корупції", а саме не повідомив МОЗ про наявність у нього потенційного конфлікту інтересів, пов’язаного з перебуванням у його підпорядкуванні протягом тривалого часу його дружини", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: МОЗ радить, як привчити себе до тренувань

Згідно з приписом, Нацагентство вимагає провести службове розслідування та розглянути питання щодо притягнення винної особи до встановленої законом відповідальності.

У НАЗК нагадали, що такий є обов’язковим до виконання, а за невиконання припису керівник органу, підприємства, установи, організації несе відповідальність, передбачену статтею 188-46 КУпАП.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-