Петиція проти

Петиція проти "гей-пропаганди" зібрала необхідну кількість підписів

Укрінформ
Петиція щодо захисту традиційних сімейних цінностей та заборони "гей-парадів" набрала 25 366 підписів при необхідних 25 тисячах для того, щоб її розглянув президент Петро Порошенко. 

Петиція оприлюднена на сайті глави держави 8 лютого 2018 року. Її автором є Віктор Тацюра. 

У тексті висловлюється занепокоєння наміром адаптувати українське законодавство до "деяких негативних стандартів Європейського союзу": легалізувати цивільне партнерство для одностатевих пар, дозволити всиновлення дітей трансгендерними людьми, впровадити у навчальний та виховний процес тем про одностатеві стосунки.

"У 2015 році Верховною Радою України були внесені зміни до Кодексу законів про працю. Головна мета цієї ініціативи – впровадити словосполучення "гендерна ідентичність" і "сексуальна орієнтація" у національне законодавство. Таким чином, була встановлена пряма дискримінація людей і роботодавців (у тому числі у релігійних і навчальних закладах), де неможливе працевлаштування людей, які ведуть аморальний спосіб життя або мають розлади власної психосексуальної ідентифікації", - йдеться в петиції. 

Читайте також: У Києві проходить акція "За сімейні цінності"

До Порошенка звертаються з наступними проханнями: 

Звернутися з посланням до народу України та посланням до Верховної Ради України, щодо підтримки, захисту та популяризації традиційних сімейних цінностей та інституту сім’ї в Україні;

Розробити та видати указ Президента України про загальнодержавну стратегію захисту та популяризації традиційних сімейних цінностей та інституту сім’ї в Україні;

З метою захисту і розвитку інституту сім’ї та підвищення моральності українського суспільства розробити та внести до Верховної Ради, як невідкладний, законопроект про заборону пропаганди і популяризації різних видів девіантної статевої поведінки й антисімейних ідей, у тому числі, у формі так званих "маршів рівності", "прайдів", "гей-парадів", "фестивалів квір-культури", тематичних матеріалів у засобах масової інформації.

Як відомо, петицію беруть до розгляду, якщо вона набирає 25 тисяч підписів упродовж трьох місяців. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-