Мешканка Миколаївщини продавала в Європу українок для “інтиму”

Мешканка Миколаївщини продавала в Європу українок для “інтиму”

Відео
Укрінформ
Мешканці Миколаївщини, підозрюваній в організації міжнародного каналу торгівлі людьми і у вивезенні жінок до Чехії та Німеччини, суд обрав домашній арешт.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції України в Миколаївській області.

«30-річній зловмисниці, яка підозрюється у торгівлі людьми, незважаючи на клопотання обвинувачення про арешт, Центральний районний суд Миколаєва обрав міру запобіжного заходу не пов’язану із позбавленням волі», - йдеться у повідомленні.

Раніше миколаївські правоохоронці ліквідували міжнародний канал торгівлі людьми, документуючи протягом тривалого часу злочинну діяльність підозрюваної. Вона організувала вивезення громадянок України до країн Європи, зокрема Чехії та Німеччини, з подальшим втягненням їх у сферу незаконного надання інтимних послуг, отримуючи за це чималі кошти від іноземного покупця «живого товару».

Читайте також: У Мавританії чоловіка засудили до 20 років в'язниці за рабовласництво

Як повідомляв Укрінформ, організаторку злочинних турів правоохоронці затримали 3 травня за місцем мешкання у Новоодеському районі Миколаївщини. Під час проведення слідчих дій поліцейські вилучили у затриманої комп’ютерну техніку, мобільні телефони, електроні квитки, записи чорної бухгалтерії, знайшли листування з громадянами інших держав і з потерпілими та інші речові докази.

Того ж дня затриманій повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 149 КК України «Торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини».

Санкція інкримінованої статті передбачає до дванадцяти років ув’язнення з конфіскацією майна або без такої.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-