НСТУ проведе додатковий відбір на посади менеджерів чотирьох філій

НСТУ проведе додатковий відбір на посади менеджерів чотирьох філій

Укрінформ
Національна суспільна телерадіокомпанія України оголошує додатковий конкурсний відбір на посади регіональних менеджерів.

Про це повідомляється на сайті Суспільного.

"Публічне акціонерне товариство "Національна суспільна телерадіокомпанія України" оголошує повторний відбір на посади менеджерів філій Суспільного у чотирьох регіонах, де конкурс не відбувся раніше. Відповідне рішення було ухвалене правлінням ПАТ "НСТУ" під час засідання, яке відбулося 27 квітня 2018 року", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, конкурсний відбір на посаду менеджера оголошено для 4 філій Суспільного: "Дніпровська регіональна дирекція", "Закарпатська регіональна дирекція", "Львівська регіональна дирекція", "Херсонська регіональна дирекція "Скіфія".

Попередній документарний відбір претендентів здійснюватиме департамент управління персоналом ПАТ "НСТУ". Наступним етапом відбору стане співбесіда з конкурсною комісією, до якої входять члени та голова правління Національної суспільної телерадіокомпанії України.

Основні вимоги до претендентів на посади менеджерів, короткий опис функціональних обов’язків, а також перелік необхідних для участі в конкурсі документів можна переглянути за трьома посиланнями (1, 2, 3).

Документи для участі в конкурсі можна подати з 10 до 23 травня 2018 року за адресою: м. Київ, вул. Мельникова, 42 (у письмовому вигляді) та скановані копії – на електронну скриньку konkurs@suspilne.media.

За додатковою інформацією звертайтеся за телефонами: (044) 481-46-03 та (044) 481-08-87.

Читайте також: Євробачення у Лісабоні: посол розповіла про “родзинки”

Нагадаємо, вперше в історії компанії керівників регіональних філій не призначають, а обирають шляхом відкритого й незалежного конкурсу. Участь у конкурсі можуть узяти всі охочі, хто відповідає кваліфікаційним вимогам.

За підсумками двох хвиль відбору, у листопаді 2017 року та у січні 2018-го, у більшості регіонів уже обрані менеджери і продюсери. У тих регіонах, де конкурс не відбувся, призначили тимчасових виконувачів обов’язків. Саме для цих філій тепер оголошено повторний конкурс.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-