У Мін'юсті Петренко одружив журналістів

У Мін'юсті Петренко одружив журналістів

Укрінформ
У будівлі Міністерства юстиції відбулася церемонія реєстрації шлюбу переселенки з Криму, журналістки Наталії Кокоріної та журналіста, ведучого, автора книги про Маріуполь «Warless city. Возле войны» Олексія Бурлакова.

Церемонію реєстрації шлюбу провів міністр юстиції Павло Петренко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я дещо знаю вашу історію. Ви перенесли багато випробувань, у тому числі пов'язаних із тією складною ситуацією, яку ми зараз переживаємо, з окупацією частини нашої території. Я знаю, що ви маєте серйозну послідовну громадянську позицію. Ви є журналістами, які несуть правду українським громадянам і це тим паче встановлює додаткові обов'язки щодо проведення реєстрації шлюбу саме тут», - сказав Петренко, звертаючись до молодят.

Він також нагадав, що проект «Шлюб за добу» розпочали у 2016 році.

За словами Петренка, протягом неповних двох років дії проекту 31 тисяча українських пар уклали шлюб за новою процедурою. 

Окрім того, уже з початку 2018 року послугою "Шлюб за добу" скористалися 5 тисяч пар, додав міністр юстиції.

Читайте також: “Шлюб за добу”: за рік послугою скористалися вже 25 тисяч пар

Як повідомлялося, 12 квітня у будівлі Міністерства юстиції одружилися кореспондентка програми «Вікна-новини» телеканалу СТБ Анна Айзенберг та командир батальйону Патрульної поліції Євген Зборовський. Церемонію реєстрації шлюбу провів заступник міністра юстиції з питань європейської інтеграції Сергій Петухов.

Фото: QHA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-