Учасники ЗНО мають самостійно роздрукувати запрошення-перепустку

Учасники ЗНО мають самостійно роздрукувати запрошення-перепустку

Укрінформ
Український центр оцінювання якості освіти нагадує учасникам зовнішнього незалежного тестування про необхідність роздрукувати запрошення-перепустку.

Про це повідомляє УЦОЯО на своїй сторінці у Facebook.

"Запрошення-перепустки, у яких зазначено адреси пунктів тестування, розміщені на інформаційних сторінках усіх учасників тестування. Цей документ не надсилається учасникам на поштову адресу або електронну скриньку. Учасникам зовнішнього незалежного оцінювання необхідно самостійно сформувати й роздрукувати запрошення-перепустку зі своєї інформаційної сторінки на веб-сайті Українського центру оцінювання якості освіти", - йдеться у повідомленні.

Доступ до інформаційної сторінки здійснюється за номером сертифіката і пін-кодом, указаним у ньому.

Як повідомляв Укрінформ, з 22 травня по 13 червня в Україні пройде основна сесія зовнішнього незалежного тестування з 11 предметів: з математики - 22 травня, української мови та літератури - 24 травня, іспанської, німецької, французької мов - 29 травня, англійської мови - 1 червня, біології - 4 червня, історії України - 6 червня, географії - 8 червня, фізики - 11 червня, хімії - 13 червня. Результати ЗНО з усіх предметів стануть відомими 21 червня.

Читайте також: Реєстрація на додаткову сесію ЗНО триватиме з 3 по 21 травня

Також до 21 травня триває реєстрація на додаткову сесію ЗНО, в якій можуть взяти участь учасники антитерористичної операції, особи, які проживають на тимчасово окупованій території або в населених пунктах, де органи державної влади тимчасово не здійснюють своїх повноважень; особи, засуджені до позбавлення волі або взяті під варту; особи, які у 2018 році мають складати державну підсумкову атестацію у формі зовнішнього оцінювання, але через поважні причини не змогли зареєструватися в основний період реєстрації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-