Напад на Найєма: четвертого підозрюваного оголосили у розшук

Напад на Найєма: четвертого підозрюваного оголосили у розшук

Укрінформ
Київська прокуратура отримала дозвіл на затримання та оголосила у розшук четвертого підозрюваного у нападі на нардепа Мустафу Найєма.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва у Facebook.

"Київська прокуратура звернулася до суду із клопотанням про надання дозволу на затримання чоловіка, який підозрюється у нанесенні тілесних ушкоджень народному депутату України Мустафі-Масі Найєму, з метою його приводу для участі в розгляді клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою", - йдеться у повідомленні.

Як занвчається, 2 травня суддя Шевченківського районного суду задовольнив вказане клопотання у повному обсязі.

Крім того, у зв’язку з переховуванням підозрюваного, його оголосили у розшук. Дії нападника кваліфіковано за статтею “Хуліганство” та “Умисне нанесення середньої тяжкості тілесне пошкодження”.

Читайте також: Стан Найєма після нападу погіршується – брат

30 квітня в центрі Києва народний депутат від БПП Мустафа Найєм постраждав у результаті конфлікту на дорозі. Депутата з травмами було направлено до відділення швидкої допомоги.

Поліція встановила, що парламентарій їхав у власному автомобілі у напрямку Бессарабської площі, коли його підрізав "Мерседес". Почалася сварка. У цей момент до них під'їхав автомобіль BMW. Під час конфлікту один з незнайомців ударив народного депутата в обличчя. Зловмисники з місця події втекли. Для розшуку нападників було введено план "перехоплення", автомобіль знайдено і затримано трьох людей.

За фактом нападу на народного депутата розпочато кримінальні провадження за статтями "хуліганство" та "умисне тілесне пошкодження середнього ступеня".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-