Запобіжний захід: став відомий час суду у справі про напад на Найєма

Запобіжний захід: став відомий час суду у справі про напад на Найєма

Укрінформ
Шевченківський райсуд Києва розгляне обрання запобіжного заходу для трьох нападників на народного депутата Мустафу Найєма у середу, о 15:30.

Про це у себе на сторінці у Facebook повідомив брат нардепа Масі Найєм.

«Суд по обранню запобіжного заходу трьом нападникам на Мустафу буде о 15:30, суддя Мєлєшак. Шевченківський суд, вулиця Дегтярівська 31а», - написав він. 

Як повідомлялося, на розгляд до Шевченківського районного суду міста Києва надійшли клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно: Саітова Магомеда-Саліха Арбуєвича, Темербулатова Умолта Руслановича, Саітова Ахмеда-Абубакаровича, підозрюваних у здійсненні хуліганського дій стосовно народного депутата  Мустафи-Масі Найєма.

Читайте також: З'явилося відео нападу і побиття Найєма: нападників було п'ятеро

30 квітня в центрі Києва народний депутат від Блоку Петра Порошенка Мустафа Найєм потерпів у результаті конфлікту на дорозі. Депутата з травмами було направлено до відділення швидкої допомоги.

Поліція встановила, що парламентарій їхав у власному автомобілі у напрямку Бессарабської площі, коли його підрізав "Мерседес". Почалася сварка. У цей момент до них під'їхав автомобіль BMW. Під час конфлікту один з незнайомців ударив народного депутата в обличчя. Зловмисники з місця події втекли. Для розшуку нападників було введено план "перехоплення", автомобіль знайдено і затримано трьох людей. Ще одну людину, яка вдарила Найєма, розшукують.

За фактом нападу на народного депутата розпочато кримінальні провадження за статтями "Хуліганство" та "Умисне тілесне пошкодження середнього ступеня".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-