Вдова Вороненкова заявила, що отримує погрози з Росії

Вдова Вороненкова заявила, що отримує погрози з Росії

Укрінформ
Вдова колишнього депутата Державної думи РФ Дениса Вороненкова Марія Максакова заявила, що їй періодично надходять погрози з Росії.

Про це вона сказала в інтерв'ю Радіо Свобода, відповідаючи на питання, чи надходять їй зараз погрози з РФ.

"Вони періодично (надходять). Як тільки я щось скажу в черговий раз неприємне, то вони відразу - весь Messenger покривається відразу усіма цими (загрозами). Як тільки трохи спокійніше - менше, але все одно йдуть", - заявила Максакова.

Говорячи про свого колишнього цивільного чоловіка Володимира Тюріна, який підозрюється в організації вбивства, вона зазначила, що особисто він не виходив з нею на зв'язок після вбивства, але писав смс.

Як зазначила Максакова, українські слідчі розуміли, що якщо вона підтримує версію слідства щодо вбивства чоловіка, вона також ризикує.

"Я говорила: напевно, так, ви праві, що це ризик, але взагалі у мене вбили чоловіка! І отримую після цього смс... "такий короткий Час", - розповіла вона, уточнивши, що це було повідомлення від Тюріна.

Читайте також: Вбивство Вороненкова: Нацполіція направила документи на Тюріна в Інтерпол

Також, за словами Максакової, він писав їй: "Не бісись", "Знаєш - живи", "А взагалі тебе і твою дитину ми раді прийняти".

Вона також розповіла, що перед цим їй намагалися писати люди від Тюріна, але вона їх "заблокувала".

Колишнього депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова вбили 23 березня 2017 року біля готелю Premier Palace в Києві. Вбивця влучив у екс-депутата чотири рази - Вороненков помер на місці, нападник також був поранений і помер у лікарні.

9 жовтня 2017 року генпрокурор Юрій Луценко заявив, що в організації вбивства Вороненкова підозрюють російського кримінального авторитета Володимира Тюріна, який раніше був цивільним чоловіком дружини Вороненкова Марії Максакової.

Слідство вважає, що Тюрін підконтрольний ФСБ РФ і замовив вбивство Вороненкова в обмін на преференції з боку російських спецслужб для кримінальних угруповань.

Сам Він заперечує свою причетність до цього злочину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-