На травневі свята наряди поліції  патрулюватимуть місця відпочинку громадян

На травневі свята наряди поліції патрулюватимуть місця відпочинку громадян

Укрінформ
Заступник глави Нацполіції - керівник патрульної поліції Олександр Фацевич акцентував увагу правоохоронців на патрулюванні лісопарків та місць відпочинку біля води під час травневих свят.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

https://www.npu.gov.ua/news/Informacziya/na-travnevi-svyata-naryadi-policziji-maksimalno-nablizyat-do-miscz-vidpochinku-gromadyan-oleksandr-faczevich/

"1-2 травня в Україні пройде близько 100 масових заходів, а 9-го – близько двох тисяч. Очікується, що участь у них візьмуть понад півмільйона громадян. Тим часом поліція проаналізує досвід проведення минулорічних масових заходів, аби не допустити виникнення або повторення конфліктних ситуацій", - сказав 27 квітня під час селекторної наради Фацевич.

Крім того, нагадав він, у святковий день у місті Дніпро пройде футбольний матч між командами «Динамо» (Київ) та «Шахтар» (Донецьк).

Фацевич також зосередив увагу учасників наради на необхідності забезпечення публічної безпеки на травневі свята в лісопаркових зонах та біля водойм. Саме сюди для відпочинку перемістяться тисячі громадян, тож необхідно максимально наблизити патрульні наряди до місць їхнього відпочинку.

Читайте також: Одесу на травневі свята охоронятиме "Альфа"

Заступник глави Нацполіції звернув увагу керівників регіональних підрозділів превенції та патрульної поліції на необхідність організації та проведення тактико-спеціальних навчань з особовим складом. При проведенні навчань слід врахувати результати роботи в попередні роки та  відпрацювати їх в рамках цих навчань.

«Зробіть аналіз конфліктних ситуацій, які мали місце за попередні роки, та  відпрацюйте їх під час  навчання, аби не допустити повторення цих ситуацій», – наголосив Фацевич.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-