Прес-центр Об’єднаних сил оголосив про початок акредитації ЗМІ

Прес-центр Об’єднаних сил оголосив про початок акредитації ЗМІ

Укрінформ
Прес-центр Об’єднаних сил оголосив про початок з 25 квітня акредитації представників ЗМІ для роботи в районі проведення операції ОС.

Про це повідомляє Міноборони.

"З 25 квітня 2018 року прес-центр Об’єднаних сил розпочинає прийом заявок засобів масової інформації на акредитацію для роботи в районі проведення операції Об’єднаних сил", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що для отримання акредитації представники ЗМІ мають надати до прес-центру лист на бланку засобу масової інформації з проханням акредитувати відповідних працівників. Працівник ЗМІ має надіслати на електронну пошту свою фотокартку, вказати ім’я та прізвище (відповідно до основного документа, який посвідчує особу), а також скановану копію документа, що підтверджує приналежність особи до вказаного засобу масової інформації.

Читайте також: Українські військові стали переможцями змагань НАТО

У прес-центрі також наголосили, що прес-картки акредитації АТО дійсні до закінчення терміну їх дії, але не пізніше 1 серпня 2018 року.

Як повідомлялося, 30 квітня антитерористичну операцію на Донбасі буде завершено. Натомість розпочнеться операція Об'єднаних сил.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-