Турчинов нагородив авторів найкращих інноваційних винаходів МАН

Турчинов нагородив авторів найкращих інноваційних винаходів МАН

Укрінформ
Секретар РНБО Олександр Турчинов нагородив грамотами і значками РНБО переможців Всеукраїнського конкурсу науково-дослідницьких робіт серед членів Малої академії наук.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, Турчинов оглянув 40 найкращих інноваційних винаходів учнів-членів МАН, які були представлені на виставці у Жовтневому палаці України.

«Мала академія наук стає справжнім науковим центром. Сучасна держава не може розвиватися без науки, а сучасна наука не може розвиватися без таких молодих і талановитих науковців. Ви майбутнє нашої науки, наших дослідницьких інститутів, ви майбутнє нашої України», - сказав Турчинов.

Він додав, що оглянув роботи переможців конкурсу і помітив важливі роботи, спрямовані на зміцнення оборони і безпеки України.

Читайте також: Науковці винайшли новий спосіб утилізації пластику

Зокрема, на виставці був представлений пристрій для покращення венозного кровообігу за допомогою електричного струму, інтерактивна система моніторингу якості повітря на базі мікроконтролера, ракета для розкидання харчових вакцинованих брикетів для тварин, мікролітальні апарати на основі біонічної форми. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-