Освітні центри «Донбас-Україна» і «Крим-Україна» розпочнуть роботу з 4 червня

Освітні центри «Донбас-Україна» і «Крим-Україна» розпочнуть роботу з 4 червня

Укрінформ
Освітні центри «Донбас-Україна» і «Крим-Україна» працюватимуть з 4 червня до 28 вересня для випускників Криму та окупованої частини Донбасу.

Про це йдеться на сайті Міністерства освіти та науки.

"Цього року освітні центри «Донбас-Україна» і «Крим-Україна» працюватимуть з 4 червня до 28 вересня – через них абітурієнти з окупованих територій можуть вступити до вишів за спрощеною процедурою. Відповідні зміни щодо періоду роботи центрів були внесені до наказів МОН та зареєстровані в Мін’юсті", - йдеться у повідомленні.

Змінилися також і дати, до яких потрібно подати документи вступникам з Криму та непідконтрольної частини Донбасу, що хочуть вступити на бюджет через освітні центри. 

Зокрема, вони будуть такими:

Вступ на бюджет на бакалавра (магістра медичного, ветеринарного чи фармацевтичного спрямування) для абітурієнтів з Криму та Севастополя:

Прийом документів – до 18-ї год. 20 липня, вступні іспити –  до 23 липня, зарахування – до 12-ї год. 26 липня

Для вступників з Донбасу: прийом документів – до 18-ї год. 20 липня, вступні іспити –  до 26 липня, зарахування – до 12-ї год. 7 серпня.

Вступ на бюджет на молодшого спеціаліста на базі 11-ти класів

Для абітурієнтів з Криму та Севастополя: прийом документів – до 18-ї год. 1 серпня, вступні іспити –  до 7 серпня, зарахування – до 12-ї год. 8 серпня

Для вступників з Донбасу: прийом документів – до 18-ї год. 1 серпня, вступні іспити –  до 7 серпня, зарахування – до 12-ї год. 14 серпня

Вступ на бюджет на молодшого спеціаліста на базі 9-ти класів

Для абітурієнтів з Криму та Севастополя: прийом документів – до 18-ї год. 14 липня, вступні іспити –  до 22 липня, зарахування – до 12-ї год. 30 липня

Читайте також: Міносвіти визначило порядок проведення ЗНО до магістратури

Для вступників з Донбасу: прийом документів – до 18-ї год. 14 липня, вступні іспити –  до 22 липня, зарахування – до 12-ї год. 30 липня

Документи для вступу на контракту форму навчання через освітні центри «Донбас-Україна» та «Крим-Україна» за всіма рівнями прийматимуться до 26 вересня.

Спрощена система вступу без необхідності складати ЗНО діятиме до тих вишів, на базі яких працюватимуть освітні центри. Переглянути їх перелік можна на сайті Міністерства освіти та науки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-