Повна перевірка: НАЗК взялося за нову партію декларацій чиновників

Повна перевірка: НАЗК взялося за нову партію декларацій чиновників

Укрінформ
НАЗК проведе повну перевірку е-декларацій ще 4 осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2015 - 2017 роки.

Крім цього, на засіданні у п'ятницю були прийняті рішення про продовження та завершення повних перевірок е-декларацій, повідомляє прес-служба НАЗК.

Суб’єкти декларування, щодо яких розпочнуть перевірку:

Біляк Тетяна Василівна, начальник Головного управління Державної міграційної служби України в місті Києві, за 2015 рік (виправлена), а також за 2016 та 2017 роки (3 декларації).

Воронін Богдан Вікторович, прокурор Іллічівської місцевої прокуратури Одеської області, за 2015 та 2016 роки (2 декларації).

Телепенько Анатолій Дмитрович, суддя Броварського міськрайонного суду Київської області, за 2016 рік (1 декларація).

Чернега Роман Тарасович, Голова Державної служби України з питань праці, за 2015 та 2016 роки (2 декларації).

"Проведення повних перевірок розпочинається за інформацією, яка була отримана від фізичних чи юридичних осіб, державних органів влади в листах, зверненнях чи скаргах, у яких були наведені факти про можливе відображення у декларації недостовірних відомостей, котрі стосувались конкретного суб’єкта декларування та містили фактичні дані або твердження, що можуть бути перевірені. Розпочаті перевірки декларацій триватимуть 60 календарних днів та розпочнуться наступного дня за днем прийняття цих рішень", - зазначили у НАЗК.

Читайте також: НАБУ перевірить декларацію Рабіновича, який "загубив" половину компанії

Крім того, як повідомляє прес-служба, були прийняті рішення про результати здійснення повної перевірки декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, стосовно 4 суб’єктів декларування: "Національне агентство прийняло рішення про подовження терміну повної перевірки декларацій 4 суб’єктів декларування на додаткові 30 календарних днів".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-