Суд визначився, коли розгляне призначення Труби главою Держбюро розслідувань

Суд визначився, коли розгляне призначення Труби главою Держбюро розслідувань

Укрінформ
Окружний адміністративний суд Києва 30 квітня розгляне позов про визнання протиправними дій конкурсної комісії щодо внесення подання про призначення Романа Труби на посаду директора Державного бюро розслідування.

Про це інформує прес-служба Окружного адміністративного суду Києва. 

Зазначається, що після завершення оголошеної перерви 30 квітня відбудеться продовження підготовчого засідання у справі за позовом до Комісії з проведення конкурсу на зайняття посад у Державному бюро розслідувань, де позивач просить суд визнати протиправними дії комісії щодо внесення подання Прем'єр-міністру України, яким рекомендовано призначити Романа Трубу на посаду директора ДБР. 

Прес-служба суду інформує, що раніше на підготовчому засіданні суд задовольнив клопотання та залучив третьою особою без самостійних вимог на предмет спору Юрія Македона.

Читайте також: Держбюро розслідувань шукає сотні слідчих до регіональних офісів

Окрім того, ухвалою про відкриття провадження у справі суд також залучив третіми особами Президента України Петра Порошенка, Прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана та директора Державного бюро розслідувань Трубу, зазначають у прес-службі.

Як повідомлялося, Окружний адміністративний суд Києва відкрив провадження у справі за позовом ГО «Центр протидії корупції «Громадська ініціатива» до Комісії з проведення конкурсу на зайняття посад у Державному бюро розслідувань

Позивач просить суд визнати протиправними дії комісії щодо внесення подання Прем'єр-міністру України, яким рекомендовано призначити Романа Трубу на посаду директора ДБР.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-