Суддя Вищого спецсуду

Суддя Вищого спецсуду "забув" у декларації про квартиру на Донбасі - НАЗК

Укрінформ
Національне агентство з питань запобігання корупції затвердило та направило до НАБУ, Генпрокуратури та Нацполіції висновки за результатами повної перевірки декларацій судді Вищого спеціалізованого суду України (ВССУ).

Про це повідомляє прес-служба НАЗК.

"Національне агентство встановило відображення недостовірних відомостей у деклараціях, поданих суддею Вищого спеціалізованого суду з розгляду цивільних і кримінальних справ Євгеном Літвіновим", - йдеться у повідомленні.

 У НАЗК зазначили, що за результатами повної перевірки декларації Літвінова за 2015 рік було встановлено відображення в ній недостовірних відомостей на загальну суму понад 927 тис. гривень. 

"Зокрема, суб’єкт декларування не зазначив відомості про квартиру в Донецькій області, яка належить йому на праві власності, вказав зайві відомості щодо земельної ділянки та житлового будинку, які не належать на праві власності його дружині, а також зазначив недостовірні відомості щодо виплачених йому доходів", - повідомляють у агентстві.

Читайте також: НАЗК передало до поліції матеріали на заступника мера Одеси

Також до Нацполіції, НАБУ та ГПУ Нацагентство направило обгрунтовані висновки щодо заступника начальника управління, начальника відділу Управління поліції охорони в Дніпропетровській області Вадима Негодченка та депутата Дмитрівської сільської ради Татарбунарського району Одеської області Івана Стоянова.

У НАЗК нагадали, що відповідальність за декларування недостовірної інформації на суму понад 250 прожиткових мінімумів для працездатних осіб передбачена статтею 366-1 Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-