Суд прокоментував

Суд прокоментував "скасування" арешту рахунків Януковича-молодшого

Укрінформ
У Печерському районному суді Києва стверджують, що під час розгляду справи щодо скасування арешту рахунків низки компаній, про Олександра Януковича не йшлося.

Про це інформує прес-служба суду.

Днями в мережі Інтернет була поширена інформація про скасування рішеннями Печерського суду арешту рахунків Олександра Януковича.

"Рішеннями слідчих суддів в період з 30.05.2015 по 25.03.2016 було накладено арешт на грошові кошти, які належали ТОВ "Лайтрум", "Мелон 8", "Бенефіт-Консалт",  "Араніт К", "Квардіс Н", "Тіпікон А", "Вектор-Перспектива", "Компанія з управління активами "ВБР-ІНВЕСТ", "Лайтрум", "Аскор-Інвест", "Фінансова Група "Леголас" та інші. Повідомляємо, що в жодних документах, наданих до суду органом досудового розслідування зазначене прізвище не вказувалось", - зазначили у прес-службі.

Крім того, наголошують у суді, інформація щодо скасування рішеннями Печерського суду арешту рахунків Олександра Януковича не озвучувалася й присутніми в судовому засіданні представниками органу розслідування.

Читайте також: З рахунків компаній Саші-стоматолога зняли арешт

Також правоохоронні органи не зверталися до суду про повторний арешт коштів, як це відбувається практично в щоденній практиці органів слідства в подібних випадках.

"Печерський суд Києва висловлює свою повагу журналістам і ЗМІ і звертається з проханням уважно перевіряти інформацію перед тим, як інформувати суспільство про факти і події", - наголосили у прес-службі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-