ПриватБанк попереджає про шахраїв, які обіцяють

ПриватБанк попереджає про шахраїв, які обіцяють "погасити кредити переселенцям"

Укрінформ
У Facebook поширюється новий вид шахрайства. Нібито співробітники "ПриватБанку" обіцяють переселенцям з окупованих територій Донбасу сприяти рішенню проблем з кредитної заборгованості.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила прес-секретар ПриватБанку Інна Музичук.

"Виявлений зараз атракціон небаченої щедрості від нібито "співробітника банку", який усім з окупованих територій допомагає кредити "списувати". По акції. По можливості, попередьте рідних і знайомих, ну і самі ніколи такому не вірте і не залишайте подібним пройдисвітам жодної інформації. Але його нахабство в коментарях вражає, звичайно", - написала Музичук.

Раніше ПриватБанк не один раз попереджав клієнтів про неправомірні дії шахраїв.

Зокрема, у березні поточного року ПриватБанк попередив про нове шахрайське застосування для Android "Універсальний мобільний банкінг", розміщеному у Google Play 13 березня.

Читайте також: ПриватБанк попереджає про новий шахрайський додаток у Google Play

У листопаді, у зв'язку з появою у соціальній мережі Instagram шахрайських повідомлень, в яких говорилося, що кожен громадянин України віднині може отримати 3800 гривень, Приватбанк закликав користувачів цієї соцмережі бути обачними, не переходити за сумнівними посиланнями, не реєструватися на невідомих сайтах і не передавати шахраям персональні дані.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-