Проект “Україна-НАТО”: Мінінформ везе виставку до Чернівців

Проект “Україна-НАТО”: Мінінформ везе виставку до Чернівців

Укрінформ
Міністерство інформаційної політики України разом з Центром інформації та документації НАТО продовжує реалізовувати проект "Україна-НАТО", який покликаний інформувати громадськість про всі аспекти співробітництва України і НАТО в різних сферах.

Про це під час звітної прес-конференції заявив заступник міністра Дмитро Золотухін, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Одним з основних напрямків нашої роботи залишається безпековий напрямок - це і робота в сфері забезпечення інформаційної безпеки, робота з українськими та міждержавними органами стосовно співпраці в сфері налагодження, протидії загрозам в інформаційному просторі. Зокрема, це робота на напрямку євроатлантичної інтеграції з організаціями НАТО. Ми продовжуємо наш проект "Україна - НАТО" стосовно інформування громадськості про особливості євроатлантичного альянсу і співпраці України з євроатлантичним альянсом і присутності євроатлантичних структур в Україні", - сказав Золотухін.

Читайте також: МІП: на Донеччині чекають Покровську телевежу, щоб дивитися більше українського ТБ

За його словами, у рамках цього проекту по Україні діє інформаційна виставка, яка несе інформацію про особливості євроатлантичного альянсу для всіх охочих. "Ми були в Сумах, Чернігові, Івано-Франківську, Львові. На наступному тижні будуть Чернівці", - розповів він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-