Нацрада дала добро європейському еротичному каналу

Нацрада дала добро європейському еротичному каналу

Укрінформ
У Переліку іноземних програм, що демонструються в Україні, з'явиться європейський канал "Blue Hustler".  

Таке рішення було ухвалено у четвер під час засідання Національної ради з питань телебачення і радіомовлення, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

Як повідомив голова Національної ради Юрій Артеменко, надійшло звернення від компанії "Sapphire Media International B.V.", Амстердам, Нідерланди, з пропозицією визнати зміст іноземної програми "Blue Hustler"  таким, що відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення та чинному законодавству України.

Національна рада дозволила поширення  "Blue Hustler" у кабельних мережах України у недоступний для перегляду дітьми час - з 24-ої до 4-ої години.

Як зазначають у Нацраді, за результатами аналізу документів і програмного наповнення встановлено, що програма "Blue Hustler" транслюється з 22 до 6 години за київським часом, мова програми - англійська, формат мовлення - еротика. Під час трансляції передач використовуються вікові позначки класифікації відеопродукції та піктограми змістовних характеристик передач системи класифікації Kijkwizer (Nicam, Нідерланди). Реклами та іншої комерційної інформації під час моніторингу не зафіксовано. Доставка сигналу на територію України пропонується із супутникового ретранслятора TНOR (Норвегія) 5, 0,8 гр. W, частота 12264 MГц, сигнал кодований.

Читайте також: Нацрада попередила, що вимикати аналогове ТБ почнуть після 30 червня

Керуючись вимогами статті 13 Закону України "Про захист суспiльної моралi" та взявши до уваги Меморандум щодо захисту неповнолітніх під час надання програмних послуг, яким передбачено, що трансляція або ретрансляція програм або їх частин, які можуть зашкодити фізичному, розумовому або моральному розвитку дітей, на території України здійснюється за умови забезпечення неможливості їх прослуховування або перегляду за звичайних обставин неповнолітніми, Національна рада внесла програму "Blue Hustler" до Переліку іноземних програм, зміст яких відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення і законодавства України, трансляція програми допускається лише з 24 до 4 години ночі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-