Міноборони не допустило постачання майже 78 тонн неякісних харчів для армії

Міноборони не допустило постачання майже 78 тонн неякісних харчів для армії

Укрінформ
Завдяки посиленню контролю за якістю харчування у Збройних силах протягом першого кварталу вдалося запобігти постачанню майже 78 тонн неякісних харчів і понад 30 тис. комплектів наборів сухих продуктів.

Про це повідомив на брифінгу начальник відділу Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини майор Олександр Цвіліховський.

"За перший квартал 2018 року майже 78 тонн неякісних харчових продуктів та понад 30 тис. комплектів наборів сухих продуктів не допущено на забезпечення Збойних сил України", - сказав він.

Читайте також: Близько 316 тисяч військовослужбовців уже отримують підвищені пенсії

За його словами, у разі виникнення сумнівів щодо якості харчових продуктів під час проведення контрольних заходів чи надходження скарг на якість або безпечність фахівці Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини здійснюють відбір зразків для проведення лабораторних досліджень.

Як розповів Цвіліховський, у січні цього року з метою проведення лабораторних досліджень харчових продуктів у польових умовах було створено три Центри безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини - у Києві, Одесі, Львові.

Цвіліховський акцентував увагу на тому, що для оперативного вирішення питань, віднесених до компетенції Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, діє «гаряча лінія» (067-282-44-67,095-255-82-35).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-