В Укрзалізниці обурені діями вандалів, які зупинили і розмалювали електричку

В Укрзалізниці обурені діями вандалів, які зупинили і розмалювали електричку

Укрінформ
В ПАТ "Укрзалізниця" обурені діями вандалів, які 1 квітня зупинили приміський поїзд Кам'янське - Балівка і розмалювали вагони графіті.

Про це повідомляє прес-служба Укрзалізниці.

"1 квітня численна група молодиків, одягнених у балаклави, зупинила приміський електропоїзд сполученням Дніпро – Балівка, відкривши кінцевий кран гальмівної магістралі на хвостовому вагоні. Інцидент стався о 08:22 на зупиночній платформі 52-й кілометр  перегону Кам’янське – Балівка. Зухвалі молодики не дали помічникові машиніста відновити тиск у гальмівній магістралі, доки не розмалювавали графіті всі шість вагонів електропоїзда", - йдеться у повідомленні.

За інформацією Укрзалізниці, вимушена зупинка приміського потягу склала 22 хвилини, до кінцевого пункту маршруту – станції Балівка він прибув із запізненням на 19 хвилин.

Про обурливий факт несанкціонованого втручання сторонніх осіб у роботу Придніпровської залізниці повідомлено правоохоронні органи.

Читайте також: Укрзалізниця хоче підвищити ціни на квитки на 24% за рік

Невдовзі понівечений вандалами поїзд тимчасово відсторонять від курсування, щоб перефарбувати вагони. За попередніми підрахунками, вартість цих робіт з використанням двокомпонентної фарби сягне 200 тис. грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-