Гройсман привітав єврейську громаду України з Песахом

Гройсман привітав єврейську громаду України з Песахом

Укрінформ
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман привітав єврейську громаду України зі святом Песах.

Привітання оприлюднено на Урядовому порталі .

«Шановна єврейська громадо! Від імені уряду та від себе особисто вітаю з великим національним святом Песах! Це свято єдності, згуртованості та історичного ствердження єврейського народу, яке також символізує весняне пробудження і надихає на добрі справи та звершення», - звернувся до представників єврейської громади прем'єр-міністр.

Він зазначив, що український та єврейський народ єднають спільні цінності, а саме зараз поєднала ще й мета жити в по-справжньому європейській країні.

Читайте також: Гройсман - про військові пенсії: З травня маємо вийти на системність виплат

«Спільні цінності і доля поєднала український та єврейський народи, для яких відстоювання національної самобутності, гідності, свободи та права на реалізацію завжди були і залишаються сенсом життя, а дивовижний діалог і взаємозбагачення української та єврейської культури подарував світові не одного генія. Приємно відзначити, що сьогодні міцна дружба єврейської громади та українців скріплена також важливою спільною метою - прагненням жити, працювати та реалізовуватись у європейській, демократичній країні», - йдеться у привітанні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-