САП оскаржить у суді догану прокурору у справі Мартиненка

САП оскаржить у суді догану прокурору у справі Мартиненка

Укрінформ
САП оскаржить рішення Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів (КДКП) про винесення догани прокурору відомства Андрію Перову, який представляє державне обвинувачення у справі екс-нардепа Миколи Мартиненка.

Про це йдеться у повідомленні САП у Facebook

"САП стурбована дисциплінарним провадженням щодо прокурора, рішення Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів буде оскаржено в суді", - йдеться у повідомленні.

У відомстві зазначили, що вважають процес навколо прокурора четвертого відділу САП ГПУ Андрія Перова "спробою усунення прокурора від справи через його професійну діяльність та принципову позицію у кримінальному провадженні за підозрою Миколи Мартиненка".

Читайте також: НАБУ затримало ще одного фігуранта "справи Мартиненка"

"Ті обставини, що склались навколо дисциплінарного провадження стосовно вищезгаданого прокурора, не дозволяють з упевненістю казати про прозорість його проведення та неупередженість осіб, які брали участь у прийнятті кінцевого рішення", - вважають у САП.

У відомстві зазначили, що метою скаржників і одночасно адвокатів у справі за підозрою Мартиненка було "штучне створення умов для відведення прокурора від участі у цій справі".

Раніше адвокат Ігор Черезов повідомив, що КДКП  винесла догану за неналежну поведінку в суді прокурору САП Андрію Перову у справі Мартиненка. За словами адвоката екс-депутата, комісія також винесла окрему заяву про те, що Перов тиснув на членів КДКП.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-