Суд залишив Россошанського за гратами

Суд залишив Россошанського за гратами

Укрінформ
Обвинуваченому у вчиненні ДТП, у якому загинула сестра вбитої правозахисниці Ірини Ноздровської Світлана Сапатинська, Дмитру Россошанському продовжили запобіжний захід.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Київської області.

"27 березня відбулося чергове судове засідання у справі ДТП за участі Д. Россошанського. За клопотанням прокуратури Київської області обвинуваченому у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України Д. Россошанському продовжено запобіжний захід у вигляді тримання під вартою", - йдеться в повідомленні.

У прокуратурі спростували інформацію, що Россошанського можуть найближчим часом відпустити.

Читайте також: Прокуратура закликає "не піаритися" на справі Ноздровської

"Окремі громадяни намагалися ввести в оману суспільство, розповсюджуючи недостовірну інформацію, що начебто Д. Россошанський може вийти на волю вже 27 березня. Наголошуємо, що прокуратура Київської області діє винятково у рамках закону та робить усе можливе для встановлення об’єктивної істини у кримінальному провадженні", - наголосили в прес-службі.

1 січня 2018 року у Вишгородському районі Київської області було виявлено тіло правозахисниці Ноздровської. 8 січня правоохоронці затримали Юрія Россошанського та оголосили йому підозру у вбивстві Ноздровської. Підозрюваний є батьком Дмитра Россошанського, який 30 вересня 2015 року в селі Демидів на смерть збив на автомобілі сестру Ноздровської Світлану Сапатинську.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-