Оформлення інтер'єру: що важливо врахувати

Оформлення інтер'єру: що важливо врахувати

PR
Укрінформ
Затишок в квартирі і атмосфера, що налаштовує на роботу в офісі просто необхідні. Приходячи до себе додому, ми хочемо розслабитися і зарядитися позитивними емоціями.

Це можливо тільки в тому випадку, якщо дизайн квартири налаштовує на комфортне проживання.

Створити бажану атмосферу можна за допомогою правильно обраних меблів, елементів освітлення, а також підбору колірних рішень і інших деталей.

Дизайн - це комплексне поняття. Якщо приділяти увагу одному напрямку оформлення, нехтуючи іншими, повноцінна картинка буде спотворена. Дизайн інтер'єру, колірна гамма, предметний дизайн - все це має свій вплив на остаточний результат. Щоб грамотно оформити приміщення, багато мешканців і співробітники офісів звертаються до дизайнерів інтер'єру.

Оформленням найважливіших деталей в приміщенні займається предметний дизайнер. Саме він створює унікальні предмети меблів, нестандартні освітлювальні прилади та елементи декору. Така професія цікава і затребувана, при розумному підході вона може приносити високий дохід. І найцікавіше - їй можна навчитися!

Навчання предметного дизайну

Якщо ви - професійний предметний дизайнер, потенційних клієнтів у вас сила-силенна. Тут і кінцевий споживач у вигляді мешканців будинку, які роблять ремонт у власній квартирі або приватному будинку, і агентства, що пропонують оформити приміщення з використанням створених вами предметів інтер'єру, і салони краси, магазини та інші заклади преміум-класу, для яких дизайн - візитна картка.

У школі European Design School проходить інтенсивний курс із предметного дизайну. За короткий термін ви навчитеся створювати естетичні та функціональні елементи інтер'єру, освітлення, а також декору. Європейська Школа Дизайну дозволяє переймати досвід практикуючих фахівців у дизайні, які не тільки оперують теоретичною інформацією, але і розкажуть реальні «Лайфхак» про те, як домогтися успіху в професії.

Тривалість курсу становить 5-7.5 місяців залежно від кількості занять на тиждень (2 або 3). Під час навчання ви поринете у процес створення і проектування предметів інтер'єру. Оволодійте новою професією сьогодні - і отримуйте високий дохід вже в найближчому майбутньому!

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-