Родичі Ноздровської вимагають зустрічі з прокурором

Родичі Ноздровської вимагають зустрічі з прокурором

Укрінформ
Під будівлею прокуратури Київської області вимагали покарати винуватця ДТП Дмитра Россошанського, в якому загинула сестра вбитої правозахисниці Ірини Ноздровської Світлана Сапатинська.

В акції взяли участь близько 20 активістів та родина Ноздровської, повідомляє кореспондент Укрінформу з місця подій.

"Завтра прокуратура може змінити обвинувачення і покарати Дмитра Россошанського. Тут ми вимагаємо прокурорів зустрітись з батьками вбитої Світлани, вбитої Ірини", - заявила активістка Лідія Гончаренко.

Наразі активісти та родина Ноздровської намагаються зустрічі з прокурорами по справі ДТП. Наразі представник прокуратури Ігор Деркач пообіцяв з'ясувати можливість такої зустрічі.

Нагадаємо, 27 березня 2018 пройде чергове судове засідання, на якому прокуратура зможе змінити обвинувальний акт та включити відомості щодо алкогольного та наркотичного сп'яніння та ненадання допомоги потерпілому винуватця ДТП Дмитра Россошанського, в якому загинула сестра правозахисниці Ірини Ноздровської Світлана Сапатинська.

Читайте також: Винуватець ДТП, в якому загинула сестра Ноздровської, може вийти на волю

Як повідомляв Укрінформ, 1 січня 2018 року у Вишгородському районі Київської області було виявлено тіло правозахисниці Ірини Ноздровської. 8 січня правоохоронці затримали Юрія Россошанського та оголосили йому підозру у вбивстві Ноздровської. Підозрюваний є батьком Дмитра Россошанського, який 30 вересня 2015 року в селі Демидів на смерть збив на автомобілі сестру Ноздровської Світлану Сапатинську.

Вишгородський районний суд Київської області 9 січня обрав Юрію Россошанському запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без можливості внесення застави Разом з тим адвокати сім'ї Ноздровської заявили, що слідство не враховує їхні версії щодо особи вбивці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-