Суд знову відмовився відсторонити заступника Труханова

Суд знову відмовився відсторонити заступника Труханова

Укрінформ
Апеляційний суд Києва відмовив у задоволенні клопотання САП щодо відсторонення заступника мера Одеси Павла Вугельмана від посади.

Про це повідомляє прес-служба суду.

"20 березня 2018 року колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду Києва розглянула апеляційну скаргу прокурора у кримінальному провадженні щодо підозрюваного Вугельмана, подану на ухвалу слідчого судді Солом’янського районного суду Києва від 1 березня 2018 року. ... За результатами апеляційного розгляду ухвалу слідчого судді Солом’янського районного суду міста Києва від 1 березня 2018 року залишено без змін, апеляційну скаргу прокурора – без задоволення", - поінформували у суді.

Крім того, суд залишив Вугельману запобіжний захід у вигляді взяття на поруки народних депутатів Олександра Пресмана з групи "Відродження" та Юрія Мірошніченка з фракції "Опозиційного блоку".

Як повідомлялося, 13 лютого детективи НАБУ і прокурори САП оголосили підозру чотирьом посадовцям мерії Одеси, у тому числі чинному меру Геннадію Труханову, ще трьох людей затримали. За версією НАБУ, ці особи причетні до схеми із заподіяння збитків місцевому бюджету Одеси. Зокрема, у вересні 2016 року Одеська міськрада придбала будівлю, яка раніше входила до цілісного майнового комплексу заводу "Краян", за 185 мільйонів гривень у приватної структури, яка на початку 2016 року сама придбала цей комплекс на аукціоні, організованому ліквідатором держпідприємства, за 11,5 мільйона гривень.

Читайте також: Апеляційний суд залишив Труханова на посаді мера

14 лютого НАБУ повідомило про затримання в аеропорту "Бориспіль" Труханова і його заступника Павла Вугельмана.

Солом'янський райсуд 15 лютого обрав Труханову та Вугельману запобіжні заходи у вигляді особистої поруки народних депутатів.

1 березня Солом'янський райсуд відмовився відстороняти Вугельмана від посади.

Фото: omr.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-