Наркотики і торгівля людьми: Нацполіція боротиметься разом з ООН

Наркотики і торгівля людьми: Нацполіція боротиметься разом з ООН

Укрінформ
Національна поліція України домовилася про співпрацю з ООН у сфері боротьби з організованими злочинними групами у сфері наркозлочинності і торгівлі людьми.

Про це йшлося на зустрічі голови Нацполіції Сергія Князєва з керівником відділу Управління ООН з наркотиків та злочинності (UNODC) Тофіком Муршудлу, інформує Департамент комунікації Нацполіції України.

“Зокрема, (на зустрічі — ред.) йшлося про регіональну та міжнародну співпрацю у протидії незаконному обігу наркотиків, зброї, торгівлі людьми та іншим тяжким злочинам, вчинюваним організованими злочинними групами та організаціями”, -  йдеться у повідомленні.

Керівник відділу Управління ООН з наркотиків та злочинності Тофік Муршудлу зазначив, що саме географічне розташування України свідчить про важливість спільної боротьби з транснаціональною злочинністю.

Читайте також: Чому правоохоронній системі загрожує колапс, про який попереджав Князєв

Очільник Нацполіції Сергій Князєв подякував міжнародним партнерам за підтримку.

"Ви можете бачити в нас партнера за всіма напрямами транснаціональної та регіональної співпраці у боротьбі з організованою злочинністю. Головне –  конструктив та результат у нашій спільній роботі", – підсумував Князєв.

Фото: npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-