Біля посольства РФ у Києві залишається один намет

Біля посольства РФ у Києві залишається один намет

Укрінформ
Біля посольства Росії у Києві, що на Повітрофлотському проспекті, наразі залишається намет ВО «Свобода», люди майже порозходилися.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, ситуація спокійна, співробітники Національної гвардії та Нацполіції здійснюють охоронні заходи.

За словами працівників підрозділу комунікації, упродовж дня під час заходів не було зафіксовано жодних інцидентів. 

Рух транспорту Повітрофлотським проспектом на відрізку від Солом'янської площі до вулиці Курської досі перекрито.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні біля диппредставництв РФ у Києві, Одесі, Харкові та Львові проходять акції протесту проти проведення виборів президента РФ на території незаконно анексованого Криму.

Міністерство з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України раніше засудило рішення російської окупаційної адміністрації провести 18 березня 2018 року вибори президента РФ на тимчасово окупованих Росією територіях Автономної Республіки Крим і м.Севастополь та закликало кримчан не брати участь у незаконних виборах президента Російської Федерації на території півострова.

Читайте також: Біля посольства РФ у Києві вимагають розірвати дипвідносини з Кремлем

У МВС України заявили, що 18 березня, у день виборів президента РФ, доступ до російських дипустанов в Україні матимуть тільки особи з дипломатичним статусом. Інші особи та громадяни РФ цього дня на територію диппредставництв для голосування на виборах допускатися не будуть.

Низка європейських держав заявили, що не визнають проведення російських виборів у Криму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-