Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Здається, Кремль забезпечив «явку с повинной»

Здається, Кремль забезпечив «явку с повинной»

Блоги
Укрінформ
Розтягнута в часі агонія, мабуть, це єдине, чим може втішатись оскаженіле населення останньої імперії

Зранку з-за порєбрика ідуть такі повідомлення, що можна зробити попереднє припущення: тамтешнє імперське бидло вирішило продемонструвати «Единство Путина и народа». Якесь селище на Камчатці уже забезпечило 100% явку. Навіть у Москві й Петербурзі на 10-ту ранку відмітилось уже вдвічі більше народу, ніж у 2012 році. Мова поки що лише про 4-5%, але це тенденція. Виходить – це їхня відповідь. Зусиллями Путіна і його оточення Росія порушила все, що тільки можна і не можна було порушити, пересварилася з усім світом і забезпечила «русофобії» перехід від статусу пропагандистської страшилки – до реального засобу самооборони націй? Ну то й що? Ми самі саме цього і хотіли! Для вас він злочинне і миршаве х@йло, а для нас Він - «Государь»… 

Що це ще, як не «явка с повинной»? Бидло, російське імперське бидло – саме воно є головним ресурсом агресії – а ніякі не газ із нафтою та інші корисні копалини. І коли британський прем’єр Тереза Мей кілька днів тому говорила, що критичне погіршення відносин її країни з Росією ніяк не стосується російського народу, вона безперечно лукавила. Цей народ – від Калінінграда – до Камчатки – несе таку саму (якщо не більшу) відповідальність за хімічну атаку на Британію, як і його кремлівські бонзи.

Треба нарешті робити висновки і діяти відповідно до них. Рональд Рейган, один із великих президентів Америки, ще на початку 80-х сформулював доктрину «відкидання комунізму». Мовляв, нема про що з ними говорити і домовлятися, треба просто виставити перед собою кулак. Чим закінчив уже через 10 років світовий комунізм у всіх його різновидах добре відомо. Лише одна Північна Корея продемонструвала діючу модель нації, якій міжнародний закон не писаний. Але нації цивілізовані «запатентували» спосіб протидії «променям чучхє»: продовольство в обмін на «отруйні зуби». Негайного результату це не дає, але тим не менше, забезпечує стримування і можливість нормального розвитку сусідам. Скажете, в нашому випадку це не реально, бо Російська федерація, яка розляглася на два континенти, все ж таки не КНДР? Нічого, людство придумає якийсь адекватний варіант. Скажете, анігіляція російського різновиду Світового Зла може розтягтися на дуже довгий час? Ну, що ж, розтягнута в часі агонія, мабуть, це єдине, чим може втішатись оскаженіле населення останньої імперії.

Сергій Тихий

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-