Гройсман привітав працівників ЖКГ із професійним святом

Гройсман привітав працівників ЖКГ із професійним святом

Укрінформ
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман привітав з професійним святом працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення.

Текст вітання оприлюднено на Урядовому порталі.

"Сфера житлово-комунального господарства є однією з базових галузей української економіки та соціальної сфери", - зазначив Гройсман.

За його словами, реформа житлово-комунального господарства, яку запроваджує уряд, сприятиме створенню конкурентного середовища і формуванню прозорого та ефективного ринку житлово-комунальних послуг, впровадженню ефективної інвестиційної політики в галузі житлово-комунального господарства та удосконаленню тарифної моделі.

Читайте також: Укравтодор отримає на ремонт доріг 2 мільярди конфіскованих грошей - Кабмін

Гройсман наголосив, що необхідно побудувати в Україні таку систему житлово-комунального господарства, за якої громадяни отримуватимуть якісні і зручні послуги за кращими світовими зразками та матимуть можливість обирати постачальника цих послуг на власний розсуд. Прем'єр-міністр висловив упевненість, що знання, вміння і навички комунальників дадуть змогу вивести комунальне господарство України на якісно новий рівень.

"Нехай результати Вашої роботи говорять самі за себе, а клієнти завжди залишаються задоволені Вашою роботою. Бажаю всім працівникам галузі міцного здоров’я і довголіття, родинного благополуччя та усіляких гараздів", - зазначив він. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-