Аварія на

Аварія на "канатці" в Грузії: постраждалий українець - у реанімації

Укрінформ
Громадянин України, який постраждав в результаті аварії на канатній дорозі гірськолижного курорту Гудаурі у Грузії, перебуває в реанімації, лікарі оцінюють його стан як стабільно важкий.

Про це поінформував лікар тбіліського Національного медичного центру імені Гудушаурі Ніколоз Карцівадзе, повідомляє Радіо Свобода.

Він зазначив, що двоє пацієнтів, яких направили до медичного центру після аварії на канатній дорозі в Гудаурі, вже залишили клініку. Таким чином, лікування в медцентрі Гудушаурі на даний час продовжують п’ятеро постраждалих, в тому числі українець, якому потрібна була операція.

«Четверо з них перебувають у відділенні неврології і нейрохірургії. Їхній стан стабільний і, швидше за все, сьогодні або завтра їх випишуть», – повідомив лікар.

Читайте також: На грузинському курорті витяг розкидав лижників

16 березня на гірськолижному курорті Гудаурі в Грузії зламалася канатна дорога. Унаслідок аварії кілька гондол з туристами з’їхали до нижньої станції канатної дороги й зіткнулися одна з одною. Постраждали від восьми до десяти осіб, серед них двоє українців. Серед причин аварії розглядають вимкнення електроенергії.

Фото: newsgeorgia.ge

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-