Вступна кампанія-2018: у Центрі оцінювання кваплять з реєстрацією на ЗНО

Вступна кампанія-2018: у Центрі оцінювання кваплять з реєстрацією на ЗНО

Укрінформ
Термін реєстрації на основну сесію зовнішнього незалежного тестування спливає 19 березня.

Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

"19 березня – останній день відправлення реєстраційних документів для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні. Дату подання документів визначають за відбитком штемпеля на поштовому конверті. Наполегливо радимо не зволікати з відправленням документів до регіонального центру", - йдеться у повідомленні.

Підтвердженням факту реєстрації для участі в ЗНО є Сертифікат, який учасник отримає в індивідуальному конверті разом з реєстраційним повідомленням учасника та інформаційним бюлетенем «Зовнішнє незалежне оцінювання. 2018 рік». Ці документи надсилатимуть учням, які складають ДПА у формі ЗНО, до закладу освіти, у якому вони навчаються. Іншим категоріям осіб - на адресу, вказану під час реєстрації.

Читайте також: ТОП-10 вишів за середнім балом ЗНО серед бюджетників

Усунути причини відмови в реєстрації або внести зміни до персональних даних можна до 2 квітня 2018 року.

Наразі, за даними УЦОЯО, станом на 12 березня 2018 року для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні зареєстровано 208 499 осіб.

Найбільше зареєстрованих учасників у місті Києві (18 310), Харківській (17 307), Дніпропетровській (16 980), Львівській (15 411), Одеській (12 354) областях.

Як повідомляв Укрінформ, основна сесія ЗНО пройде в Україні з 22 травня до 13 червня. Всього зовнішнє незалежне оцінювання проводитимуть з 11 предметів: математика, українська мова та література, Історія України, біологія, хімія, фізика, географія, іспанська, французська, німецька, англійська мови.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-