Зубко ініціював у Facebоok челендж про українок, які надихають

Зубко ініціював у Facebоok челендж про українок, які надихають

Укрінформ
Віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко започаткував челендж у Facebоok #Лідерка_яка_надихає.

Про це він написав у Facebоok.

«Пропоную усім небайдужим долучитися до FB-челенджу #Лідерка_яка_надихає. Розповідайте про українок, які вас захоплюють: творчинь і спортсменок, політикинь та винахідниць, волонтерок та захисниць, експерток та громадських діячок, керівниць громад та ОСББ, депутаток та спеціалісток на державній службі. І робіть це не лише у свята, але й протягом усього року», - зазначив він.

Читайте також: McDonald's вперше в історії змінив логотип до 8 березня

Зубко наголосив, що в історії України є чимало жінок-лідерок, сильних і яскравих, які надихали і надихають своїм прикладом.

«Вони спонукають не здаватися, іти вперед, досягати успіху й перемагати. Пропоную заповнити Міжнародний день боротьби за права жінок власним унікальним змістом», - зауважив урядовець.

Читайте також: Президент відзначив понад 100 жінок держнагородами з нагоди 8 березня

Він також передав челендж своїй дружині Людмилі Зубко і зазначив, що вона його надихає. Також Зубко запросив доєднатись до челенджу міністра культури Євгена Нищука, колег з уряду та парламенту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-