Програма розвитку ООН оголосила тендери на закупівлю ліків для України

Програма розвитку ООН оголосила тендери на закупівлю ліків для України

Укрінформ
Програма розвитку Організації об'єднаних націй оголосила тендери на закупівлю ліків та медичних виробів за кількома напрямами.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров'я.

"На виконання договору між Міністерством охорони здоров’я України та Програмою розвитку ООН в Україні (ПРООН), міжнародна організація оголосила збір заявок на поставку лікарських засобів в рамках ... національної програми охорони громадського здоров'я в Україні", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Місцева влада має щомісяця звітувати уряду про "Доступні ліки" - Супрун

Закупівлі медикаментів здійснюються за 6 напрямами: ліки для лікування гепатиту С (4 лоти); медикаменти для лікування гепатиту B та С (11 лотів); ліки для пацієнтів з розсіяним склерозом (1 лот); лікарські засоби для пацієнтів з онкологічними та онкогематологічними захворюваннями, легеневою артеріальною гіпертензією, дітей з розладам психіки зі спектру аутизму, дітей з первинними (вродженими) імунодефіцитами (22 лоти); медичні вироби для діагностики та лікування дітей з онкологічними та онкогематологічними захворюваннями (145 лотів); радіофармацевтичні препарати для лікування онкологічних хворих (4 лоти).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-