Суд знову арештував нерухомість Авакова-молодшого - ЗМІ

Суд знову арештував нерухомість Авакова-молодшого - ЗМІ

Укрінформ
Солом'янський районний суд знову наклав арешт на нерухомість сина міністра внутрішніх справ Олександра Авакова.

Про це повідомляє "Слово і Діло".

"На нерухомість сина міністра внутрішніх справ Олександра Авакова, якого підозрюють у причетності до розтрати 14 мільйонів гривень на придбання рюкзаків для Національної гвардії, наклали повторний арешт. Таке рішення ухвалив суддя Солом'янського районного суду міста Києва понад тиждень тому", - йдеться у повідомленні.

Уточнюється, що арешт накладено на квартиру і три паркомісця Авакова у Києві за адресою вул. Протасів Яр, 8, і ще одну квартиру у Харкові по вул. Мироносицькій, 22.

Читайте також: "Справи рюкзаків" не буде в суді до 8 березня - адвокат Авакова-молодшого

Як повідомляв Укрінформ, 31 жовтня НАБУ затримало сина міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Олександра, екс-заступника міністра внутрішніх справ Сергія Чеботаря і керівника ІТ-компанії "Turboseo" Володимира Литвина у рамках розслідування справи про розтрату 14 млн грн при закупівлі рюкзаків для Нацгвардії.

Солом'янський районний суд Києва 1 листопада обрав особисте зобов'язання у якості запобіжного заходу для всіх трьох фігурантів так званої "справи рюкзаків".

Пізніше у САП повідомили, що суд наклав арешт на майно Авакова-молодшого і Чеботаря.

19 грудня 2017 року Апеляційний суд Києва зняв арешт з майна сина міністра внутрішніх справ і спрямував клопотання про накладення/зняття арешту із зазначеного майна на розгляд суду першої інстанції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-