У Повітряних силах розслідують зникнення документа з грифом

У Повітряних силах розслідують зникнення документа з грифом "таємно"

Укрінформ
Командування Повітряних сил Збройних сил України повідомляє, що за фактом відсутності  документа з грифом таємності проводять службове розслідування.

Про це повідомляє прес-центр Командування Повітряних сил у Facebook

"Інформація, яка викладена на деяких ресурсах в мережі Інтернет стосовно втраченого документа з грифом таємності, підтверджується. За фактом відсутності зазначеного документа у командуванні Повітряних сил проводиться службове розслідування", - йдеться у повідомленні.

Водночас у Повітряних силах зазначають, що окремі питання, які викладені в мережі Інтернет щодо документа, є викривленими та не відповідають дійсності, а також потребують уточнення та перевірки.

Згідно з ухвалою Вінницького міського суду від 20 лютого, слідчий відділ Управління СБУ у Вінницькій області проводить досудове розслідування у кримінальному провадженні від 12.02.2018. Йдеться про провадження щодо втрати матеріального носія секретної інформації.

Втрачений документ є спільним наказом Міноборони та Генерального штабу ЗСУ від 10.03.2017 про затвердження інструкції щодо проведення мобілізації у військових організаційних структурах Міністерства оборони України та Збройних силах України.

Зазначається, що 7 лютого, під час проведення загальної перевірки наявності носіїв секретної інформації за 2017 рік у режимно-секретному відділі управління захисту інформації Командування Повітряних сил ЗСУ виявили відсутність одного з носіїв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-