Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Не можу сприйняти, коли людей тримають на колінах

Не можу сприйняти, коли людей тримають на колінах

Блоги
Укрінформ
Затримувати і принижувати – це неправильно й також перекреслює справедливі дії поліції

Задача правоохоронних органів і силових структур – профілактика злочинів і правопорушень. Але не можна принижувати людей, навіть якщо вони підозрюються в скоєнні злочину. Гідність, права людини – це цінності , які є фундаментальними. 

Моє ставлення до наметового містечка й депутатів, які його розбили й мучили Киів 6 місяців, незмінно – критичне. Це імітація протесту і вакханалія. Я засуджую провокаторів, які нападали на Нацполіцію 27 лютого, які били люлей 17 жовтня, й переконана, що мають бути притягнуті до кримінальної відповідальності ті, хто зберігав гранати, зброю й вибухові пристрої в центрі столиці, створюючи загрозу киянам, випадковим перехожим у Маріїнці. 

Я вважаю блюзнірством дії депутатів Самопомочі й інших актівістів, що ходили, завернуті в державний прапор, дискредитували саму ідею Майдану, принижували силовиків і поводилися негідно. 

Але я не можу сприймати ці фото, де людей тримають на колінах (про кого б не йшлося).... Затримувати правопорушників із застосуванням сили – це зрозуміло й це право поліції. Затримувати і принижувати – це неправильно й також перекреслює справедливі дії поліції.

Р.S. За зброю, гранати, наркотики мають нести відповідальність й організатори цього шабашу, в т.ч. недоторкані.

Ірина Геращенко
FB

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-