Розшукуваного Інтерполом іноземця затримали прикордонники

Розшукуваного Інтерполом іноземця затримали прикордонники

Укрінформ
Іноземного крадія та дві іномарки, які перебували у міжнародному розшуку, викрили співробітники Держприкордонслужби минулої доби.

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

"Учора в столичному аеропорту прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту "Київ" під час оформлення пасажирів рейсу Тбілісі-Київ затримали громадянина Грузії, якого розшукували правоохоронні органи Кувейту за грабіж та крадіжки майна з автомобілів. У ході фільтраційних заходів прикордонники встановили, що 25-річний іноземець мав намір у подальшому своєму маршруті потрапити до м. Кропивницького з приватною метою", - йдеться у повідомленні.

Крім того, у пунктах пропуску "Славутич" та "Угринів" військовослужбовці Чернігівського та Львівського загонів під час здійснення заходів контролю виявили два транспортні засоби, які розшукував Інтерпол. Автомобіль КІА 2009 року випуску був викрадений на території Італії, а Mercedes 2001 року випуску – в Україні.

Читайте також: У ГПУ пояснили, чому в базах Інтерполу немає даних про Януковича і К°

Іноземця та автомобілі італійської й української реєстрації передано представникам Нацполіції. Стосовно всіх випадків виявлених правопорушень поінформовано чергового Укрбюро Інтерполу в Києві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-