Укрзалізниця готова до

Укрзалізниця готова до "великого снігу"

Укрінформ
В Укрзалізниці запевняють, що готові до снігопадів, які синоптики прогнозують на найближчі дні, і контролюють ситуацію на залізниці,  у цілодобовому режимі працює штаб з ліквідації негоди.

Про це заявив у п’ятницю в.о. голови правління ПАТ "Укрзалізниця" Євген Кравцов, повідомляє прес-служба компанії.

"Наразі ситуація повністю контрольована, у цілодобовому режимі працює штаб з ліквідації негоди, залізничники готові до снігопадів, які синоптики прогнозують на найближчі дні. Я вдячний залізничникам, які забезпечили стабільну роботу транспорту. Завдяки саме нашим працівникам рух поїздів не припинявся ні на секунду, а затримки поїздів були мінімальними, у той час коли міжміське автобусне сполучення було майже зупинене", - сказав Кравцов.

За інформацією прес-служби, у ніч проти 2 березня наслідки снігопаду ліквідовували 6265 залізничників по всій Україні, було залучено 47 снігоприбиральних колійних машин. Основні роботи тривали в Харківській, Полтавській, Сумській, Київській, Одеській та Херсонських областях. Затримок поїздів через примхи погоди наразі немає.

Зокрема, минулої ночі залізничники очистили від снігу 516 залізничних переїздів, 9281 стрілковий перевід, 272 колії на станціях та 14 пасажирських платформ. З об’єктів залізничної інфраструктури було вивезено майже 42 тис. куб. м снігу.

Читайте також: Лавини у Карпатах: українців попереджають про небезпеку

Укрзалізниця просить пасажирів бути обережними й уважно слухати оголошення на вокзалах, а під час планування поїздок враховувати труднощі, які можуть виникнути при трансфері до залізничних вокзалів та станцій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-